Lift

Kran og Maskinservice AS er forhandler av og kan leie ut personlift på Innlandet. Enten du ønsker service, reparasjon, sertifisering eller årskontroll på din lift har du kommet til rett sted! Vi har over 20 års erfaring som spesialist på lift, og en stor portefølje av fornøyde kunder.

Lift forenkler arbeid i høyden

En lift, også kalt personløfter eller personlift, brukes når det skal uføres arbeid i høyden. Liften gjør det enklere å komme til der man skal, samtidig som man står stødig mens man jobber. En lift benyttes for eksempel når malere eller snekkere skal utføre fasadearbeider eller ved innedørs eller utendørs montasjearbeid. Vi tilbyr lift til mange forskjellige formål. 

Det er mange fordeler ved å velge lift fremfor stillaser og stige. Først og fremst er det en langt tryggere og mer stabil løsning. I tillegg er liftens mobilitet og fleksibilitet en stor fordel som gjør at man ofte kommer raskere i gang enn om man må sette opp stillas.

Lifter fra Moelven mobilkraner

Vi eier også produksjonsrettighetene på Moelven mobilkraner, og fører et delelager på alle deler til Moelven sine produkter. Med vårt leverandørnettverk er det meget sjelden vi får forespørsler om kraner og løfteredskaper som vi ikke kan bistå med.

Et fokus på solid kompetanse og god service

Våre lokaler ligger lett tilgjengelig midt i Rudshøgda. Fordelene ved å velge lift fra Kran og Maskinservice AS er mange, men vi ønsker å fremheve vår solide kompetanse, vårt fokus på god kundedialog og vårt iboende behov for å yte god service som sterke fortrinn.

I tillegg til lift tilbyr vi også salg, reparasjon og service av kraner og løfteredskaper til de aller fleste formål. 

Priser på lifter

Vår kompetanse er kanskje vårt fremste konkurransefortrinn. I tillegg har vi svært konkurransedyktige priser, og vårt sortiment gjør at at du finner liften til nettopp ditt behov.

Har du spørsmål vedrørende lift eller våre andre produkter og tjenester finner du vår kontaktinformasjon her.