Lift

Kran og Maskinservice AS er forhandler av og kan leie ut personlift på Innlandet. Enten du ønsker service, reparasjon, sertifisering eller årskontroll på din lift har du kommet til rett sted! 

Lift forenkler arbeid i høyden

En lift, også kalt personløfter eller personlift, brukes når det skal uføres arbeid i høyden. Liften gjør det enklere å komme til der man skal, samtidig som man står stødig mens man jobber. En lift benyttes for eksempel når malere eller snekkere skal utføre fasadearbeider eller ved innendørs eller utendørs montasjearbeid. Vi tilbyr lift til mange forskjellige formål. 

Det er mange fordeler ved å velge lift fremfor stillaser og stige. Først og fremst er det en langt tryggere og mer stabil løsning. I tillegg er liftens mobilitet og fleksibilitet en stor fordel som gjør at man ofte kommer raskere i gang enn om man må sette opp stillas.

Vi er forhandler av og servicepartner på personløftere. Les mer om hva vi kan tilby her.

Et fokus på solid kompetanse og god service

Våre lokaler ligger lett tilgjengelig midt på Rudshøgda, noe som gjør oss sentralt plassert for kundene våre. Det er mange fordeler med å velge en lift fra Kran og Maskinservice AS, men selv vil vi trekke frem vår solide kompetanse som et sterkt fortrinn. Vi har levert og utført service på lifter og andre løfteredskaper i flere tiår, og har bygget opp en solid portefølje av lojale kunder. For oss er det viktig å følge med i tiden, og vi søker alltid å utvikle kunnskapen vår og ta i bruk nye løsninger som forenkler kundenes hverdag.

Verkstedet vårt gjør det mulig for oss å montere og optimalisere løfteredskaper etter kundenes ønske, samtidig som vi får kvalitetssikret alt utstyr vi leverer fra oss. Vi har alltid fokus på god kundedialog og vårt iboende behov for å yte god service kommer kundene våre til gode.

Les mer om vår maskinservice her.

Konkurransedyktige priser på lifter

Vår kompetanse er kanskje vårt fremste konkurransefortrinn. I tillegg har vi svært konkurransedyktige priser, og vårt sortiment gjør at at du finner liften til nettopp ditt behov.

I tillegg til lift tilbyr vi også salg, reparasjon og service av kraner og løfteredskaper til de aller fleste formål. 

Har du spørsmål vedrørende lift eller våre andre produkter og tjenester finner du vår kontaktinformasjon her.