Årlig kontroll

Det er i Arbeidsmiljøloven fastsatt krav til eier og arbeidsgiver at alle maskiner og utstyr som benyttes til å utføre arbeid skal være kontrollert. For utstyr som eksempelvis kraner og løfteutstyr, skal denne kontrollen utføres minst én gang i året.

Sertifisert kontrollorgan


Vi i Kran og Maskinservice AS tilfredsstiller de strenge kravene til organisering, kvalitetssikring og kompetanse som kreves for å kunne utføre årlige kontroller. En årlig kontroll innebærer en fullstendig gjennomgang av alle de forhold som påvirker sikkerheten ved din maskin. Service kan gjerne tas i sammenheng med årlig kontroll slik at eventuelle mangler blir utbedret umiddelbart.

Vi holder til midt på Rudshøgda, men kommer gjerne ut til dere for å foreta kontrollen der dere er i Hedmark og Oppland.


Lang erfaring og gode rutiner


Etter over 20 år i bransjen har vi opparbeidet oss en stor mengde kunnskap. Våre ansatte har solid erfaring, og vi har et sterkt fokus på gode rutiner og kvalitet i vårt arbeid. Om du trenger en leverandør av årlige kontroller er vi et trygt og godt valg.