Kraner

Kran og Maskinservice AS er en spesialist på kraner som jobber mot Hedmark og Oppland. Uansett om du ønsker å kjøpe, få utført service eller reparasjoner på dine kraner kan vi hjelpe. Vi kan i tillegg utføre årskontroll på dine kraner, samt sertifisere disse.

Vi er lett å finne frem til med våre lokaler godt plassert midt i Rudshøgda. Våre to spesialister sikrer kvalitet på alle tjenester og produkter vi tilbyr, og med vårt store delelager til kraner og kontaktnettverk er det meget sjeldent vi ikke klarer å hjelpe kundene våre. Som bedrift er vi spesielt opptatt av god kundedialog, og vi lever for å yte god service.


Kranservice


Om du ikke skulle trenge en ny kran, kan vi også tilby kranservice av ypperste kvalitet. Vi er meget konkurransedyktige på pris, og har solid erfaring med de fleste type kraner. Vi utfører selvfølgelig service også på kranene vi selger, og kan garantere deg god oppfølging.

Stort utvalg av kraner


Vi har et stort utvalg av kraner til forskjellige formål, og forhandler mobilkraner fra Moelven, tømmerkraner fra Kesla Foresteri, personlifter fra Oil & Steel og kroklifter/containerlifter fra Hyva.

Uansett hvilke behov du har til kraner skal vi kunne hjelpe. Våre kraner og leverandører er nøye utvalgt og holder veldig høy standard. Vi er også opptatt av våre kraner skal tåle tøffe norske forhold, være robuste og ha lang levetid.