Lift

Om du trenger en lift, eller ønsker å få utført service, reparasjon, sertifisering eller årskontroll på din lift - har du kommet til rett sted!

Kran og Maskinservice AS har over 20 års erfaring som spesialist på lift, og vi har en stor portefølje av fornøyde kunder i Hedmark og Oppland.


Hvorfor bruke lift?


En lift, også kalt personløftere/personlift brukes oftest av malere og snekkere når det utføres fasadearbeider, og vi tilbyr lift til mange forskjellige formål. Det er mange fordeler ved å velge lift fremfor stillaser og stige, men vi trekker oftest frem den største fordelen ved minimal risiko for de som skal utføre arbeidene som den viktigste. I tillegg er liftens mobilitet og fleksibilitet en stor fordel som ofte gjør at man raskere kommer i gang enn om man må sette opp stillas.

Moelven mobilkraner


Vi eier også produksjonsrettighetene på Moelven mobilkraner, og fører et delelager på alle deler til Moelven sine produkter. Med vårt leverandørnettverk er det også meget sjeldent vi får forespørsler om kraner, lifter og løfteredskaper vi ikke kan bistå med.


Et fokus på solid kompetanse og god service


Våre lokaler ligger midt i Rudshøgda, og i tillegg til lift tilbyr vi også salg, reparasjon og service av kraner og løfteredskaper til de aller fleste formål. Fordelene ved å velge lift fra Kran og Maskinservice AS er mange, men vi ønsker å fremheve vår solide kompetanse, vårt fokus på god kundedialog og vårt iboende behov for å yte god service som sterke fortrinn. For ikke å nevne våre konkurransedyktige priser.