Løfteredskaper

Uansett hvilke behov du har til løfteredskaper kan vi hjelpe. Kran og Maskinservice AS holder til i Rudshøgda, og har siden 1994 hjulpet kunder, store som små, med løfteredskaper i Hedmark og Oppland. Hos oss finner du to spesialister som kvalitetssikrer alle produkter vi fører samt alle våre tjenester.

Vi tilbyr et bredt knippe løfteredskaper til forskjellig bruk, og har god kompetanse på alt fra personlifter til større mobilkraner. I tillegg til å være leverandør kan vi også hjelpe med service og vedlikehold på dine løfteredskaper, og ved behov også årskontroll og sertifisering.

Løfteredskaper tilpasset norske forhold

Som en del av kvalitetssikringen av våre produkter passer vi på at utstyret vil fungere med norske vær- og vindforhold. Vi har nøye utvalgt leverandører av løfteredskaper som imøtekommer våre krav til robusthet, funksjonalitet og levetid, og med vår spesialkompetanse er du sikret at løfteredskaper levert av oss vil komme med lang varighet.

Noen av aktørene vi leverer løfteredskaper fra er PM Cranes, Kesla Foresteri, Hyva, Oil & Steel og vi eier også produksjonsrettighetent til Moelven sine mobilkraner. Vi har også Scanreco og IMET radiostyringsenheter.

Har du spørsmål om våre løfteredskaper finner du vår kontaktinformasjon her.