Mobilkraner

Kran og Maskinservice AS eier produksjonsrettighetene til Moelven mobilkraner, og har lang erfaring som forhandler av mobilkraner. Med våre kompetente medarbeidere innen kraner og løfteredskaper og vår spesialisering på service, reparasjon, årskontroll og sertifisering er vi også en aktør med bunnsolid kompetanse til å hjelpe med akkurat dine mobilkranbehov.

Vi arbeider primært mot Hedmark og Oppland, og med våre lokaler på Rudshøgda er vi lette å finne frem til. I tillegg til Moelven mobilkraner er vi også forhandler av PM lastebilkraner, Kesla Foresteri tømmerkraner, Oil & Steel personlifter og Hyva krok- og containerlifter.

Vi har stort delelager til Moelven mobilkraner

Som produksjonsrettighetshaver av Moelven lagerfører vi alle deler til Moelven mobilkraner. Vi har også deler til flere andre produsenter, og med vårt kontaktnettverk klarer vi å innhente deler til de aller fleste modeller av de aller fleste merker.

Vi fokuserer alltid på god kundedialog, og med service som hjertesak og konkurransedyktige priser som fokus er vi det smarte valget når du skal gå til innkjøp av mobilkraner.

Har du spørsmål om våre mobilkraner finner du vår kontaktinformasjon her.