Tømmerkraner

Om du har behov for tømmerkraner, eller ser etter en aktør som kan hjelpe med service eller reparasjon av tømmerkraner har du kommet rett. Kran og Maskinservice AS har over 20 års erfaring som spesialister innen kraner og løfteutstyr. Med våre konkurransedyktige priser og høye fokus på god kundedialog har vi blitt en anerkjent aktør innen tømmerkraner i Hedmark og Oppland.

En tømmerkran eller gripelaster er en hydraulisk kran som benyttes til å laste tømmer på en tømmerhenger. Det finnes noen lastebiler med egne tømmerkraner, men siden dette reduserer nyttelasten er det mer vanlig å benytte separat lastebil med påmontert tømmerkran.

Vi forhandler tømmerkraner fra Kesla Foresteri

Våre tømmerkraner er produsert i Finland av Kesla Foresteri, en anerkjent bedrift med over 50 års erfaring i teknologi for skogutvinning. At våre tømmerkraner er produsert i Norden av et selskap som kjenner godt til våre vær- og vindforhold er et solid pluss. Og du kan stole på at tømmerkraner fra Kesla Foresteri vil vare lenge, og være såpass robuste at de tåler den daglige driften som kommer med å laste norsk tømmer.

Med vår ekspertise og Kesla Foresteri sine tømmerkraner er du derfor godt rustet til skogsdrift i Norske skoger.

Har du spørsmål om våre tømmerkraner, eller ønsker informasjon om våre andre produkter innen kran og løfteredskaper finner du vår kontaktinformasjon her.