Om oss

Kran og Maskinservice AS ble etablert i 1994, og har i dag 3 ansatte med spesialkompetanse på kraner og løfteredskaper. Eventyret startet med at vi kjøpte produksjonsrettighetene til den kjente og eneste norskbygde Moelven mobilkran. Vi er i dag den eneste bedriften som kan hjelpe med Moelven sine mobilkraner. 1. Juli 2005 flyttet vi inn i nye produksjonslokaler på Rudshøgda.

Både forhandler og verksted

Kran og Maskinservice AS har sin styrke i at vi både forhandler populære kraner og lifter, og samtidig også kan utføre kontroller, service og utbedringer på alle merker for kraner og lifter. Våre tre ansatte har solid erfaring, og vi holder et sterkt fokus på gode interne rutiner for alle oppdrag vi påtar oss.

Har du spørsmål om våre kraner eller lifter finner du kontaktinformasjon her.

Blå lastebil

Vi forhandler følgende merker

I Hedemark og Oppland:

  • HMF Lastebilkraner
  • Multilift krokløfter
  • Hyva kroklift
  • PM lastebilkran
  • Kesla Foresterie tømmerkran

September 2014 ble vi forhandlere av HMF lastebilkraner. Med et stort og godt sortiment har vi garantert en kran eller lift som passer dine behov. Vi har to ansatte med spesialkompetanse på kraner og løfteredskaper.

Kran og Maskinservice AS kjøpte produksjonsrettighetene til den kjente og eneste norskbygde Moelven mobilkran.

Har du spørsmål om våre kraner eller lifter finner du kontaktinformasjon her

1. juli 2005 flyttet vi inn i nye lokaler på Rudshøgda. 10. september 2005 ble vi forhandler i Hedemark og oppland av PM lastebilkran, Kesla Foresterie tømmerkran og Oil & Steel personlift.

I 2007 ble vi fohandlere av Hyva kroklifter. I 2014 ble vi forhandlere av HMF lastebilkraner.