Lastebilkraner

Uansett hva ditt behov er innen lastebilkraner, kan vi hjelpe

Vi utfører salg, reparasjon, service, årskontroll og sertifisering av alle typer lastebilkraner, og har over 20 års erfaring som spesialister innen kraner og løfteredskaper bak oss. Vi jobber primært mot Hedmark og Oppland, men om du har behov for lastebilkraner, uansett i hvilken sammenheng, er du velkommen til å ta kontakt.

Vår bedrift befinner seg på Rudshøgda, og vi har også produksjonsrettighetene til Moelven mobilkran.Vi er i tillegg forhandler av Kesla Foresteri tømmerkran. Vårt delelager er omfattende, og vårt nettverk gjør at vi kan skaffe reservedeler til de aller fleste kraner, herunder også lastebilkraner.

Vi er forhandler av HMF lastebilkraner

HMF sine lastebilkraner kommer fra en Dansk produsent med over 50 års erfaring i bransjen, og med deres lange og brede erfaring er de et trygt valg. Lastebilkraner er bygget med høye krav til kvalitet og i tråd med europeiske forskrifter til sikkerhet. De benytter det siste i teknologisk utvikling for å tilby markedet kraner med lang holdbarhet som ikke taper seg i verdi.

Lastebilkranene fra HMF gir deg både ytelse og kontroll, på en måte som er unik i sin klasse.

Vi er stolte av å være forhandler av HMF lastebilkraner i Hedmark og Oppland, og med deres varierte utvalg kan du være sikker på at vi kan levere lastebilkraner som passer akkurat dine behov.

Priser på lastebilkraner

Vi er sikre på at vi har kranen som passer ditt behov og budsjett.

Vi svarer gjerne på dine spørsmål vedrørende lastebilkraner, og du finner vår kontaktinformasjon her.