Kraner

Kran og Maskinservice AS er spesialist på kraner og løfteredskaper, og tar oppdrag på Innlandet.

I Kran og Maskinservice AS har vi spesialisert oss på alt innen kran og løfteredskaper. Vi er leverandør av kraner fra en flere norske og internasjonale produsenter, og hjelper deg når du skal utvide maskinparken din med nytt utstyr. Uansett om du ønsker å kjøpe, få utført service eller reparasjoner på dine kraner kan vi bistå. I tillegg er vi sertifisert kontrollorgan og kan utføre årskontroll på dine kraner

Vi er lett å finne frem til med våre lokaler godt plassert midt i Rudshøgda. Våre to spesialister sikrer kvalitet på alle tjenester og produkter vi tilbyr, og med vårt store delelager til kraner og kontaktnettverk, er det meget sjeldent vi ikke klarer å hjelpe kundene våre. Vi lever for å yte god service og er spesielt opptatt av god kundedialog for å sikre at kunden alltid blir fornøyd. 

Les mer om hva vi kan tilby innen mobilkraner her og lastebilkraner her.

Stort utvalg av kraner

Vi har et stort utvalg av kraner til forskjellige formål, og er blant annet forhandler av HMF lastebilkraner, PM lastebilkraner og Kesla Foresterie tømmerkran. Alle våre kraner og leverandører er nøye utvalgt og holder høy standard. For oss er det viktig at våre kraner skal tåle tøffe, norske forhold, være robuste og ha lang levetid.

I tillegg til å være forhandler av kraner, leverer vi også deler til kraner fra alle våre leverandører. Dette gir økt forutsigbarhet og raske reparasjoner når det er nødvendig. Vi er din kranspesialist på Innlandet, og uansett hvilke behov du har til kraner så skal vi kunne hjelpe.  

Kranservice og god oppfølging

For at dine kraner skal fungere optimalt, vil det fra tid til annen være nødvendig med service og vedlikehold. Vi tibyr kranservice av ypperste kvalitet, både på kraner som er levert av oss og fra andre produsenter. Vi er meget konkurransedyktige på pris, og har solid erfaring med de fleste type kraner. Den brede kompetansen vår sikrer deg god service, slik at du kan opprettholde produktivitet og arbeidsflyt.

Når du kjøper en kran av oss, er du naturligvis også alltid garantert god oppfølging i etterkant. 

Kraner i ulike prisklasser

Ulike kunder har ulike behov, og derfor har vi et stort sortiment med kraner i alle prisklasser. Kontakt oss for mer informasjon, så finner vi den beste kranen for deg og ditt budsjett.

Har du spørsmål om våre kraner finner du vår kontaktinformasjon her.