Kraner

Kran og Maskinservice AS er en spesialist på kraner som jobber mot Hedmark og Oppland.

Uansett om du ønsker å kjøpe, få utført service eller reparasjoner på dine kraner kan vi hjelpe. Vi kan i tillegg utføre årskontroll på dine kraner, samt sertifisere disse.

Vi er lett å finne frem til med våre lokaler godt plassert midt i Rudshøgda. Våre to spesialister sikrer kvalitet på alle tjenester og produkter vi tilbyr, og med vårt store delelager til kraner og kontaktnettverk, er det meget sjeldent vi ikke klarer å hjelpe kundene våre. Som bedrift er vi spesielt opptatt av god kundedialog, og vi lever for å yte god service.

Kranservice

Om du ikke skulle trenge en ny kran, kan vi også tilby kranservice av ypperste kvalitet. Vi er meget konkurransedyktige på pris, og har solid erfaring med de fleste type kraner. Vi utfører selvfølgelig service også på kranene vi selger, og kan garantere deg god oppfølging.

Stort utvalg av kraner

Vi har et stort utvalg av kraner til forskjellige formål, og deler til mobilkraner fra Moelven, tømmerkraner fra Kesla Foresteri,

Uansett hvilke behov du har til kraner så skal vi kunne hjelpe. Våre kraner og leverandører er nøye utvalgt og holder veldig høy standard. Vi er også opptatt av våre kraner skal tåle tøffe norske forhold, være robuste og ha lang levetid.

Priser på kraner

Ulike kunder har ulike behov, og derfor har vi et stort sortiment med kraner i alle prisklasser.

Har du spørsmål om våre kraner finner du vår kontaktinformasjon her.