Mobilkraner

Kran og Maskinservice AS eier produksjonsrettighetene til Moelven mobilkraner, og har lang erfaring som forhandler av mobilkraner

Spesialist på alt innen kran og lift

Kran og Maskinservice AS er spesialist på alt innen kran og lift, og vi har lang erfaring som forhandler av mobilkraner. Mobilkraner har vært en del av tilbudet vårt siden vi startet opp. Dette har gitt oss kompetansen som skal til for å sikre deg en kran som dekker dine behov. Vi har mobilkraner med ulik løftekapasitet, beregnet på små og store løftejobber.

Vi arbeider primært mot kunder på Innlandet, og med våre lokaler på Rudshøgda er vi lette å finne frem til. I tillegg til Moelven mobilkraner er vi også forhandler av HMF lastebilkraner, Kesla Foresteri tømmerkraner og flere andre kraner og lifter av høy kvalitet.

Vi har produksjonsrettighetene til Moelven mobilkraner

Kran og Maskinservice AS eier produksjonsrettighetene til Moelven mobilkraner, de eneste mobilkranene som er utviklet i Norge. Moelven er en tradisjonsrik norsk bedrift, og deres kraner er utviklet for å tåle høy belastning og flytte tung last. Fordi det er vi som står bak produksjonen av kranene, kan vi være behjelpelige med å gjøre de tilpasningene som skal til for at kranene optimaliserer din drift. Vi montere og gjør justeringer i eget verksted. Dette gir oss full kontroll på produksjonen og gjør at vi kan kvalitetssikre alle produkter før de leveres til kundene våre.

Med våre kompetente medarbeidere innen kraner og løfteredskaper og vår spesialisering på service, reparasjon, årskontroll og sertifisering av kraner og lifter, er vi en aktør med bunnsolid kompetanse til å hjelpe med akkurat dine behov.

Stort delelager til alle typer kraner

Alle kraner vi leverer fra oss har lang levetid og høy arbeidskapasitet. Fordi de utfører tungt arbeid, vil det imidlertid være nødvendig med service fra tid til annen. Som produksjonsrettighetshaver av Moelven mobilkraner lagerfører vi alle deler til disse kranene. Vi er også den eneste kranspesialisten i Norge som kan tilby komplett service på kranene til Moelven.

Utover deler til Moelven mobilkran, har vi også deler til kraner fra flere andre produsenter på lager. Med vårt kontaktnettverk klarer vi dessuten å innhente deler til de aller fleste modeller av de aller fleste merker. Uansett hva slags kraner du har i maskinparken, står vi klare til å hjelpe deg med å optimalisere produksjon og arbeidsflyt. 

Kontakt oss for mer informasjon om våre mobilkraner.