Tømmerkraner

Forhandler av tømmerkraner på Innlandet

En tømmerkran eller gripelaster er en hydraulisk kran som benyttes til å laste tømmer på en lastebil.

Om du har behov for tømmerkraner, eller ser etter en aktør som kan hjelpe med service eller reparasjon av tømmerkraner, har du kommet rett. Kran og Maskinservice AS har over 20 års erfaring som spesialister innen kraner og løfteutstyr. Med våre konkurransedyktige priser og høye fokus på god kundedialog har vi blitt en anerkjent aktør innen tømmerkraner på Innlandet.

Vi leverer tømmerkraner fra Kesla Foresteri

Våre tømmerkraner kommer fra den finske produsenten Kesla Foresteri, en anerkjent leverandør som har mer enn 50 års erfaring innen teknologi for skogutvinning. Kesla Foresteri leverer kraner over hele verden, og deres solide tømmerkraner er som skapt for å jobbe under tøffe, norske vær- og vindforhold. Velger du en tømmerkran fra Kesla Foresteri kan du stole på at du får et produkt med lang levetid, som er robust nok til å tåle daglig drift med lasting av norsk tømmer. 

Kombinasjonen av vår ekspertise og Kesla Foresteri sine tømmerkraner gjør deg godt rustet til å utøve skogsdrift i norske skoger. Kranene kan skreddersys etter dine behov og leveres med ønsket funksjonalitet og styringssystem. 

Les mer og se spesifikasjoner på tømmerkranene fra Kesla i produktarket her.

Kraner i ulike prisklasser

De robuste tømmerkranene fra Kesla Foresteri leveres i forskjellige prisklasser. Hvis du tar kontakt med oss, hjelper vi deg med finne rett kran for dine behov og ditt budsjett. 

Har du spørsmål om våre tømmerkraner, eller ønsker informasjon om våre andre produkter innen kran og løfteredskaper,finner du vår kontaktinformasjon her.