Årlig kontroll

Det er i Arbeidsmiljøloven fastsatt krav til eier og arbeidsgiver at alle maskiner og utstyr som benyttes til å utføre arbeid skal være kontrollert. For utstyr som eksempelvis kraner og løfteutstyr, skal denne kontrollen utføres minst én gang i året.

Sertifisert kontrollorgan

Vi i Kran og Maskinservice AS tilfredsstiller de strenge kravene til organisering, kvalitetssikring og kompetanse som kreves for å kunne utføre årlige kontroller. En årlig kontroll innebærer en fullstendig gjennomgang av alle de forhold som påvirker sikkerheten ved din maskin. Service kan gjerne tas i sammenheng med årlig kontroll slik at eventuelle mangler blir utbedret umiddelbart.

Vi holder til midt på Rudshøgda, men kommer gjerne ut til dere for å foreta kontrollen der dere er i Hedmark og Oppland.

Les mer om våre tjenester innen kranservice her.

Lang erfaring og gode rutiner

Etter over 20 år i bransjen har vi opparbeidet oss en stor mengde kunnskap. Våre ansatte har solid erfaring, og vi har et sterkt fokus på gode rutiner og kvalitet i vårt arbeid. Om du trenger en leverandør av årlige kontroller er vi et trygt og godt valg.

Priser på årlig kontroll

Vi utfører den årlige kontrollen til en overkommelig pris, som naturligvis vil variere noe fra maskin til maskin.

Har du spørsmål om årlig kontroll og hva vi kan tilby, finner du vår kontaktinformasjon her.